wimcleiren.com > Blog/Vlog > Blog > Hoe Een Meisje Het Vuur Van De Dierenwinkel Trotseerde.

Hoe Een Meisje Het Vuur Van De Dierenwinkel Trotseerde.

Een meisje en haar grootvader waren in een dierenwinkel om een nieuwe zak brokken voor de hond aan te schaffen toen er plots een geweldige brand uitbrak. Het was een plotseling en snel verspreidend vuur dat heel vlug niet meer onder controle was te houden.

Alle medewerkers van de dierenwinkel hielpen samen met het meisje en haar grootvader alle grotere dieren zoals honden, katten, vogels en reptielen veilig te stellen door ze gedreven naar buiten te helpen terwijl ze het vuur terug ingingen.

Toen het vuur een aanzienlijk dreigende wending aannam en iedereen zich naar de uitgang spoedde om zijn leven te redden, zag het kleine meisje een paar enorme tanks vol met allerlei visjes.

Ze rukte zich los van de greep van haar grootvader en liep recht op de aquaria af. Daar aangekomen begon ze verwoed zoveel mogelijk visjes in kleine zakjes water op te pikken.

Haar grootvader stormde genadeloos op haar af, haalde haar een paar tellen later in en trok ze opnieuw mee naar de uitgang terwijl hij riep: “We hebben nog maar een paar seconden om hier weg te raken en er zijn duizenden visjes in deze aquaria. Het maakt geen verschil of je ze red of niet ! Kom wegwezen hier, nu !”

Een paar seconden later liepen het meisje en haar grootvader veilig naar de deur en verlieten ze net op tijd de dierenwinkel voor die een onhandelbare hel werd.

Terwijl de hele winkel in as opging, keek de grootvader neer op het meisje, maar voordat hij ook maar iets kon zeggen, stak het meisje een zak vol met visjes onder zijn neus en fluisterde, de tranen in haar ogen: “Opa, ik weet het dat het geen verschil maakte voor alle vissen, maar het maakte het verschil voor de deze.”

 

DE LEVENSLES ACHTER DIT VERHAAL :

Hoe graag we ook het verschil zouden willen maken voor iedereen op deze wereld, we kunnen niet iedereen helpen. Maar we kunnen nog steeds een enorm verschil maken voor enkelen de mensen waar je op geeft, en dat maakt nu juist het verschil.

 

Als jij ook het verschil wil maken voor die paar mensen waar je om geeft, onderneem dan nu actie en verbeter je leven met dit GRATIS boekje boordevol levenstips die je leven zullen veranderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *